Boomstamtafels Bezichtigen

Showroom & Magazijn

Boomstamtafels Bezichtigen - Showroom & Magazijn
Home > Diensten > Bezichtigen

Elke boomstamtafel is uniek en dat is dan meteen ook een goede reden om de tafel met eigen ogen te willen bezichtigen. Een gedeelte van de boomstamtafels is zonder afspraak te bezichtigen in onze showroom in Ravenstein. Het andere gedeelte ligt opgeslagen in ons magazijn en kunnen slechts op afspraak bezichtigd worden. Wij leggen u graag uit hoe u de verschillende boomstamtafels kunt herkennen en hoe u eventueel een afspraak maakt.

Boomstamtafels in onze showroom

De boomstamtafels in onze showroom zijn vrij te bezichtigen tijdens onze openingstijden. U herkent deze tafels aan het label "Showroom Deal", linksonder in de productfoto. Een voorbeeld ziet u onderstaand:

Beschikbaarheid

Wilt u zeker zijn dat de door u gewenste tafel nog beschikbaar is? Noteer dan het modelnummer* van de door u gewenste tafel en neem vervolgens gerust contact met ons op.

Boomstamtafels in ons magazijn

De boomstamtafels in ons magazijn, zijn alle tafels zonder het label "Showroom Deal". Wilt u deze boomstamtafels graag bezichtigen dan dient u hiervoor een afspraak in te plannen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Bekijk boomstamtafels in onze webshop;
  2. Kies 3 boomstamtafels uit die u zou willen bezichtigen;
  3. Noteer van drie tafels het *modelnummer (zie onderstaand voorbeeld);
  4. Geef de drie gekozen boomstamtafel-nummers telefonisch of via de e-mail aan ons door, wij maken dan met u een afspraak voor bezichtiging.

Let op! In verband met de huidge Corona maatregelen is ons magazijn helaas gesloten voor bezichtigingen.

Boomstamtafel modelnummer:

Op zoek naar boomstamtafels, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.boomstamtafel-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden