+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (4312 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Boomstamtafel op maat?

Boomstamtafel op maat?

Suar boomstamtafels

Suar houten boomstamtafels, de enige echte! Haal de natuur in huis met deze prachtige boomstamtafels. Groot assortiment en zelf samen te stellen. Dan heeft u toch echt wat staan!

Waarom een Suar houten boomstamtafel:
  • Elke tafel is uniek.
  • Uit één stuk vervaardigd.
  • Prachtige natuurlijke uitstraling.
  • Complexe houtstructuur.
  • Duurzaam vervaardigd.

Zelf samenstellen

Eerst maakt u een keuze uit ons groot assortiment aan verschillende en unieke tafelbladen, dit is afhankelijk van uw smaak en de gewenste afmetingen. Vervolgens kiest u eventueel een onderstel en een laklaag. U bent natuurlijk ook helemaal vrij om alleen een tafelblad te bestellen zonder laklaag en/of onderstel. Het samenstellen is een fluitje van een cent en u kunt het product direct bestellen.

Afmetingen

De afmeting variëren nogal, gelukkig hebben we een zeer ruim en uitgebreid assortiment. Dankzij dit grote aanbod heeft een kans van 99,9% dat de door u gewenste formaten erbij zitten.

In het echt bewonderen?

Foto’s zeggen een heleboel maar meestal niet genoeg. Bij een grote aankoop en een product met een complexe houtstructuur begrijpen wij dat u het product eerst met eigen ogen wil zien.

Omdat de boomstamtafels op twee locaties opgeslagen zijn bieden we twee mogelijkheden om de tafels te bezichtigen:

1. Bezoek onze showroom

De enorm afgeprijsde showroom aanbiedingen kunnen bezichtigd worden tijdens onze gebruikelijke openingstijden. (Deze tafelbladen zijn te filteren in de webshop onder de actie-categorie: “Showroom Deals”.)

2. Op afspraak

Voor alle andere modellen dient er eerst een afspraak gemaakt te worden. Via de onderstaande button vindt u meer informatie:

Op zoek naar boomstamtafels, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.boomstamtafel-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden