Home > Boomstamtafel op maat?

Suar boomstamtafels

Suar houten boomstamtafels, de enige echte! Haal de natuur in huis met deze prachtige boomstamtafels. Groot assortiment en zelf samen te stellen. Dan heeft u toch echt wat staan!

Waarom een Suar houten boomstamtafel:
  • Elke tafel is uniek.
  • Uit één stuk vervaardigd.
  • Prachtige natuurlijke uitstraling.
  • Complexe houtstructuur.
  • Duurzaam vervaardigd.

Zelf samenstellen

Eerst maakt u een keuze uit ons groot assortiment aan verschillende en unieke tafelbladen, dit is afhankelijk van uw smaak en de gewenste afmetingen. Vervolgens kiest u eventueel een onderstel en een laklaag. U bent natuurlijk ook helemaal vrij om alleen een tafelblad te bestellen zonder laklaag en/of onderstel. Het samenstellen is een fluitje van een cent en u kunt het product direct bestellen.

Afmetingen

De afmeting variëren nogal, gelukkig hebben we een zeer ruim en uitgebreid assortiment. Dankzij dit grote aanbod heeft een kans van 99,9% dat de door u gewenste formaten erbij zitten.

In het echt bewonderen?

Foto’s zeggen een heleboel maar meestal niet genoeg. Bij een grote aankoop en een product met een complexe houtstructuur begrijpen wij dat u het product eerst met eigen ogen wil zien.

Omdat de boomstamtafels op twee locaties opgeslagen zijn bieden we twee mogelijkheden om de tafels te bezichtigen:

1. Bezoek onze showroom

De enorm afgeprijsde showroom aanbiedingen kunnen bezichtigd worden tijdens onze gebruikelijke openingstijden. (Deze tafelbladen zijn te filteren in de webshop onder de actie-categorie: “Showroom Deals”.)

2. Op afspraak

Voor alle andere modellen dient er eerst een afspraak gemaakt te worden. Via de onderstaande button vindt u meer informatie:

Op zoek naar boomstamtafels, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.boomstamtafel-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden