Home > Boomstamtafel-discount blog > Een echte suar boomstamtafel bij boomstamtafel-discount.nl!

Een echte suar boomstamtafel bij boomstamtafel-discount.nl!

U ziet hem steeds vaker bij mensen in de huiskamer staan: de boomstamtafel. Deze tafels hebben een prachtige uitstraling en zijn uniek in hun soort. De ene boomstamtafel is altijd nét iets anders dan de andere boomstamtafel en de tafel kan daarnaast ook nog eens helemaal naar uw eigen smaak samengesteld worden. En nog een voordeel van de boomstamtafels bij JVS Zonwering: U kunt de boomstamtafels kopen met hoge kortingen! Zo heeft u voor een mooie prijs een unieke eyecatcher voor uw huis.

Echt suar hout
De boomstamtafels die wij verkopen zijn gemaakt van suar hout uit Azië. Doordat de bomen allemaal legaal gekapt worden hebben onze boomstamtafels ook het ‘Indonesian legal wood’ certificaat. Het beste aan suar hout is dat deze houtsoort lang mee kan gaan en met de jaren zelfs mooier wordt. Suar hout is ook een houtsoort die in overvloed groeit in Azië, waardoor de kans op uitsterven vrij laag is. Hierdoor wordt Suar hout gezien als een duurzame houtsoort.

Een mooie prijs
Bij JVS Zonwering heeft u al een rechthoekige boomstamtafel voor €375,- !
De rechthoekige boomstamtafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes en kunnen voor een meerprijs ook voorzien worden van mooie stalen tafelpoten.

Ook hebben we ronde salontafels te koop. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €85 en ook deze zijn tegen een meerprijs voorzien van tafelpoten. De ronde boomstamtafeltjes zijn verkrijgbaar in de volgende diameters:
- 40cm
- 60cm
- 80cm

Suar boomstamtafelblad
Een boomstamtafelblad is een natuurlijk product en daarom is er nooit precies hetzelfde tafelblad verkrijgbaar. Heeft u dus een perfect tafelblad gevonden op onze website? Dan moet u snel zijn, want op = op!
Twijfelt u over een boomstamtafelblad? Dan kunt u altijd een afspraak maken op onze website en de suar boomstamtafelbladen zelf komen bekijken in onze showroom in Ravenstein.

Onderstellen
Bij een tafel horen natuurlijk ook tafelpoten. Deze zijn bij JVS Zonwering tegen een meerprijs te koop. Soms hebben we in de showroom een speciale aanbieding waarmee u het tafelblad en de poten samen koopt met korting. Deze aanbiedingen zijn alleen beschikbaar in onze showroom en kunt u niet online zien.

Bij uw boomstamtafels kunt u kiezen voor bijvoorbeeld:
- U poten
- X poten
- O poten


En we hebben nog veel meer poten op onze website staan! Bekijk ons assortiment aan poten op:

Garantie
Het hout van de boomstamproducten komt uit de natuur en is van goede kwaliteit. Bij producten gemaakt uit boomstammen is het echter vrijwel zeker dat deze iets inscheuren, dit komt door de werking van het hout bij warmte, vocht- en drukverschil in de lucht. Weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf kunnen dan ook de kwaliteit en structuur van het hout beïnvloeden. Houdt hier rekening mee als u een natuurproduct als een boomstamtafel koopt.
Op gebruiksslijtage geven wij geen garantie, evenals op normale werking van het hout (bladen kunnen in de winter en zomer holler of boller staan).

Contact
Heeft u na het lezen van deze tekst interesse in 1 van onze boomstamtafels? Maak dan eenvoudig een afspraak via onze website. 
En wilt u niks missen van JVS zonwering? Schrijf u nu, net als 5000 mensen voor u, in voor onze nieuwsbrief en ontvang om de maand geweldige deals en nieuwtjes over JVS Zonwering.

Op zoek naar boomstamtafels, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.boomstamtafel-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden