+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2922 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Boomstamtafel-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 278 - 279 - 280 - 281 - 282 - 283 - 284 - 285 - 286 ... 293 - Volgende
(beoordeling 2811 t/m 2820 van 2922 beoordelingen)
11-07-2014
Bosman (Vleuten)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden!
8 screens laten opmeten en monteren! Werd goed meegedacht en keurig gemonteerd. En dat voor een zeer vriendelijke prijs! Erg vriendelijke monteur. Nu nog zonnig weer en we kunnen ze echt gaan gebruiken.

05-07-2014
L de rooij
Prijs:
Kwaliteit:

Ontzettend geweldig
Wij hebben na een inbraak rolluiken besteld bij jullie.
Beetje mosterd na de maaltijd maar het meer voordelen als alleen inbraakwerend.
Wij zijn er zo ontzettend blij mee.
De service is groots en de medewerkers zijn geweldig.
Altijd worden we netjes en geduldig geholpen.
Laatst kreeg ik een onderdeel wat kapot was gegaan gewoon gratis opgestuurd. Echt waar dit bedrijf is FANTASTISCH.
We hebben al veel vrienden en kennissen hierover ingelicht en die gingen hier ook gebruik van maken.

23-06-2014
Illa Buitenkamp
Prijs:
Kwaliteit:

Geen twijfel gewoon doen.
Al meerdere keren zonwering besteld bij rolluiken-discount, zeer snelle levering en een zeer goede service, email worden binnen een paar uur beantwoord.

Klasse top service!

23-06-2014
Henk Vendel 1969 NB Heemskerk lijnbaan 29
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goed en snel geleverd . Het is een sierraad op het dakkapel .

23-06-2014
M. Voorbraak (Ossendrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect rolluik, snel geleverd voor een mooie prijs
Zelf even ingemeten en besteld. Was zeer snel geleverd. Zelf vlotjes gemonteerd. Paste perfect.
Materialen zien er zeer netjes en deugdelijk uit.
Echt een aanrader. Ga binnenkort nog meer bestellen om de oude meuk hier te vervangen voor iets moois.

23-06-2014
M. Voorbraak (Ossendrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect rolluik, snel geleverd voor een mooie prijs
Zelf even ingemeten en besteld. Was zeer snel geleverd. Zelf vlotjes gemonteerd. Paste perfect.
Materialen zien er zeer netjes en deugdelijk uit.
Echt een aanrader. Ga binnenkort nog meer bestellen om de oude meuk hier te vervangen voor iets moois.

22-06-2014
J Minnaard
Prijs:
Kwaliteit:

Een aanrader!!
Rolluiken van de week ontvangen, ik heb ze zelf opgehangen. Prijs/kwaliteit is prima.

20-06-2014
Eugene Tymstra
Prijs:
Kwaliteit:

MeesterCombi: PrijsKwaliteitMontage
Ik was niet op internetbedrijven, maar toch de vergelijking gemaakt met een kleine zelfstandig specialist. Het prijsverschil viel al meteen op. De Kwaliteit is gelijk bij dezelfde merkproducten. Maar dat de rolluiken ook konden ingemeten en geplaatst konden worden door vaste installatiebedrijven is zeer gemakkelijk. Daarbij kregen wij zeer goede adviezen en werd er netjes gewerkt. Ik ben dan ook zeer tevreden met het product en met de plaatsing daarvan. Groet, Eugène Tymstra, Culemborg

18-06-2014
E.H. Schutte (Hengelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service. Voor herhaling vatbaar!

18-06-2014
Sander Den Haag
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed! Top zaak
Heel blij met het elektrische rolluik alles netjes zoals
Ik had gehoopt. Had nog een vraag over de afstandsbediening dus belde even en kreeg snel iemand aan de lijn die mij heel vriendelijk en goed heeft verteld wat te doen, en hij had gelijk! Helemaal
Top

Vorige - 1 ... 278 - 279 - 280 - 281 - 282 - 283 - 284 - 285 - 286 ... 293 - Volgende
(beoordeling 2811 t/m 2820 van 2922 beoordelingen)
Op zoek naar boomstamtafels, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.boomstamtafel-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden