+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2922 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Boomstamtafel-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 275 - 276 - 277 - 278 - 279 - 280 - 281 - 282 - 283 ... 293 - Volgende
(beoordeling 2781 t/m 2790 van 2922 beoordelingen)
19-10-2014
Martin (Berkel en Rodenrijs)
Prijs:
Kwaliteit:

2 mooi rolluiken, simpel te monteren.
Goede service, zowel telefonisch bij de aanpassing op de bestelling als bij het afhalen.
Ook handig dat je binnen 12 uur na je bestelling nog wat kan aanpassen.

Top toko! Zeker aan te raden!

19-10-2014
Martin (Berkel en Rodenrijs)
Prijs:
Kwaliteit:

2 mooi rolluiken, simpel te monteren.
Goede service, zowel telefonisch bij de aanpassing op de bestelling als bij het afhalen.
Ook handig dat je binnen 12 uur na je bestelling nog wat kan aanpassen.

Top toko! Zeker aan te raden!

18-10-2014
Marja Jonkman (Willemstad)
Prijs:
Kwaliteit:

Geen moeite is teveel
Hebben nu voor de 2e keer rolluiken besteld.
Er is nog niets veranderd met 2 jaar geleden, de service is top.
Ze doen alle moeite om je alles te laten zien of uit te leggen.
Zo goed zelf dat ik als vrouw begrijp wat ik koop "TOP.""

18-10-2014
Marja Jonkman (Willemstad)
Prijs:
Kwaliteit:

Geen moeite is teveel
Hebben nu voor de 2e keer rolluiken besteld.
Er is nog niets veranderd met 2 jaar geleden, de service is top.
Ze doen alle moeite om je alles te laten zien of uit te leggen.
Zo goed zelf dat ik als vrouw begrijp wat ik koop ""TOP.""""

17-10-2014
John Panningen
Prijs:
Kwaliteit:

Service ten top voor levering rolluiken
Rolluiken geleverd. Alles was top, vanaf het begin bij het opvragen van de offerte tot en met de uitlevering zijn we super geholpen door het JVS team. Niets is te veel en je wordt netjes, correct en zeer snel geholpen en de prijs is gewoon goed. Het is een echte aanrader om hier iets te bestellen. Als ik weer iets wil bestellen zal ik dit weer via dit bedrijf doen, ik zou niet weten wat beter kan.

17-10-2014
Van goch (Heesch)
Prijs:
Kwaliteit:

Netjes
Ze bevallen erg goed en zien er netjes uit!

04-10-2014
Bennie ter Maat
Prijs:
Kwaliteit:

Super Goed
Rolluiken poosje terug al, maar zien er zeer goed uit
goede kwaliteit, deze week een motor besteld
snelle levering en super eenvoudig in te bouwen
door iemand die een beetje handig is.
Heb mijn zoon al overtuigt die gaat ze ook bestellen.
En wij gaan hier nog een paar rolluiken en een screen bestellen.

03-10-2014
Ej van riemsdijk deil
Prijs:
Kwaliteit:

Gekocht screen
Het screen ziet er mooi uit en ondanks dat wij
zelf niet goed gemeten hadden, krijgen we de kans om het te herstellen, wij gaan als deze hangt zeker andere bestellen

02-10-2014
A van.voorthuizen
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Gisteren de electies screen opgehangen
ziet heel mooi netjes uit
zeer ter vrede heb al rolluiken aan huis van jvs
hangen al paar jaar en dat we er zeer ter vrede over zijn
hebben we een nieuwe screen besteld bij jvs is weer super

gr avv

29-09-2014
Elk (Midden-Drenthe)
Prijs:
Kwaliteit:

En weer een tevreden klant
Vijf Heroal rolluiken worden volgens afspraak geleverd door de bezorgdienst. Er ontbreken wat dopjes en een afstandsbediening, maar deze worden de volgende dag alsnog ontvangen via de pakketpost. Prima service dus.

De montage is op zich niet moeilijk, en vergt ongeveer 2 uur per luik.

En luik kwam initieel scheef uit de kast rollen en het was nog een hele klus dit luik recht te krijgen. En Somfy motor weigerde initieel dienst en er moest een volledige motor reset aan te pas komen.

Vorige - 1 ... 275 - 276 - 277 - 278 - 279 - 280 - 281 - 282 - 283 ... 293 - Volgende
(beoordeling 2781 t/m 2790 van 2922 beoordelingen)
Op zoek naar boomstamtafels, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.boomstamtafel-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden