+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2922 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Boomstamtafel-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 273 - 274 - 275 - 276 - 277 - 278 - 279 - 280 - 281 ... 293 - Volgende
(beoordeling 2761 t/m 2770 van 2922 beoordelingen)
17-11-2014
Piet Verboven (Hoogerheide)
Prijs:
Kwaliteit:

Net als de fam uit Alphen; Erg tevreden, goede prijs, nog betere service
Vragen via e mail worden in "no time"beantwoord! Met het afstellen v/d motor ben ik begripvol stap voor stap begeleid, Toppie

08-11-2014
Wijkman P (Scherpenheuvel (BE))
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit en gebruik
Erg tevreden over rolluiken-discount. Plaatsing makkelijk verlopen.

06-11-2014
E.Rademakers (Budel)
Prijs:
Kwaliteit:

Absolute meerwaarde van ons huis.
Ik had ze veel eerder moeten kopen , zomaar ! op de site van jvs gekomen en op mijn gemak alles samengesteld , afgehaald ( na 8 dagen! )en zelf gemonteerd , voor iedereen te doen , pak gewoon je tijd ervoor.... wij zijn er blij mee !

03-11-2014
Van 't hek dreumel
Prijs:
Kwaliteit:

Vriendelijk en zeer vakkundig
Zo vandaag zijn de rolluiken geplaatst en het is gewoon goed.
de service en de vakkundigheid en zeker ook de snelheid van het monteren waren erg goed.
ik kan het iedereen aan bevelen.
top.

30-10-2014
Fam. (Alphen)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg tevreden, goede prijs, nog betere service
Erg tevreden over rolluiken-discount. Het contact met de plaatser was ook super. Dit was Jos van Schijndel. Hij is zelfs speciaal op zondag teruggekomen voor een klein probleempje! Dankjewel Jos!

30-10-2014
Fam. (Alphen)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg tevreden, goede prijs, nog betere service
Erg tevreden over rolluiken-discount. Het contact met de plaatser was ook super. Dit was Jos van Schijndel. Hij is zelfs speciaal op zondag teruggekomen voor een klein probleempje! Dankjewel Jos!

29-10-2014
Beata van de Veerdonk
Prijs:
Kwaliteit:

Alles goed geregeld
Alles goed geregeld, snele levering en heel netjes gemaakt en gemonteerd!

28-10-2014
T. Freijser (Rilland)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden!!
Vorig jaar rolluiken voor beneden en nu voor boven en zijn weer zeer tevreden. Zeer vriendelijk geholpen, supersnelle levering en prima kwaliteit voor een hele lage prijs.

26-10-2014
Dick Willemsen IJzendoorn
Prijs:
Kwaliteit:

Klasse
Na 2 weken het rolluik keurig kunnen afhalen in Herpen leuk bedrijf en vriendelijk ontvangen zeker voor de volgende keer ga ik er weer naar toe, goede kwaliteit en mooie prijs alles paste perfect echt een aanrader. Je kunt de bestelling met een gerust hart plaatsen niks mis mee.

24-10-2014
Frans delrue bergen op zoom
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Ben zeer goed geholpen met goed contact ,ben zeer te vreden,

Vorige - 1 ... 273 - 274 - 275 - 276 - 277 - 278 - 279 - 280 - 281 ... 293 - Volgende
(beoordeling 2761 t/m 2770 van 2922 beoordelingen)
Op zoek naar boomstamtafels, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.boomstamtafel-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden