+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3305 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Boomstamtafel-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 331 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 3305 beoordelingen)
01-06-2020
Pierre Gulikers (Ede)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken Heroal
Duidelijke website en scherpe prijzen en zeer vlotte levering.
En wat fijn was dat je de status van je bestellen kon zien.
Echt een aanrader!

01-06-2020
Jef stuyts (Ekeren)
Prijs:
Kwaliteit:

Topkwaliteit
Topkwaliteit

01-06-2020
Jef stuyts (Ekeren)
Prijs:
Kwaliteit:

Topkwaliteit
Topkwaliteit

01-06-2020
Ceesvan der weegen (Bavel)
Prijs:
Kwaliteit:

Ceesweegen@hotmail .com
Wij hadden het zelf opgemeten, en zo is het ook gemaakt. Heb het zelf geplaats en het paste precies alle onderdelen waren erbij zal jullie altijd aanbevelen als ik mensen ken die ook rolluiken wil m.v.g. Cees.

01-06-2020
J v d meiden (Watergang)
Prijs:
Kwaliteit:

Meneer
Gewoon top net als alle andere leveringen

01-06-2020
N van der Meer (Noordwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Mooie jaloezieën voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Makkelijk online te bestellen

01-06-2020
B. Visser (Haarlem)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloeziën voor de keuken
Heel makkelijk te bestellen via website en ook nog op maat. De levertijd valt reuze mee en de maat was perfect. De kwaliteit prijs verhouding is echt prima. Wij zijn er erg blij mee. Ook de bezorging erg netjes en een kwartiertje van te voren werd ik gebeld dat ze er aan kwamen, precies op tijd! Echt prima en een aanrader.

01-06-2020
Janet Wesseling (Zwartemeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
We bestellen al 10 jaar onze producten bij JVS. Van rolluiken-horren. Prima prijs-kwaliteit verhouding! Meer dan tevreden

01-06-2020
Janet Wesseling (Zwartemeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
We bestellen al 10 jaar onze producten bij JVS. Van rolluiken-horren. Prima prijs-kwaliteit verhouding! Meer dan tevreden

01-06-2020
De ruyter (Wouw)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken screens
Geweldige monteurs in voor een grapje en op tijd

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 331 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 3305 beoordelingen)
Op zoek naar boomstamtafels, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.boomstamtafel-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden